Tesislerimizde üretiyor, Türk tekstil sektörünü ileriye taşıyoruz.
Rieter iplik makineleri eğirme teknolojileri ile iplik kalitesi açısından yenilikçi ve tüm gelişmeleri ta kip edilerek 1996’dan bu yana üretim yapılmaktadır. İplik eğirme teknolojilerini kullanarak, inovatif yaklaşımlar ile tasarım ürünler yapmayı hedef edinmiştir. Doğal ve sentetik tüm lifleri, karıştırabilme aynı zamanda iplik çekim teknolojileri ile farklı ürüne dönüştürebilme uygulamaları kullanılmaktadır. Renkli iplik teknolojisini kullanarak, melanj iplik üretim alanında Türkiye’nin önde gelen tedarik hizmetleri ile bir uzmanlı sunmaktayız.
Teknik tekstil alanında, akıllı iplikler üretimleri gerçekleştirilerek yeni ürün fikirleri ile hizmetlerine devam etmektedir.
Compact Ring İplik Üretim Hattı
Rieter marka iplik makineleri ile materyal akışının gerçekleştiği tüm noktalarda genel kontrolün SPIDER web Windows tabanlı veri sistem takibi ile izleme ve kontrolün gerçekleştiği donanımların yardımıyla üretim yapılmaktadır.
Rieter marka iplik makinelerine sahip tesiste Ne 4/1 ile Ne 100/1 numara aralığında 125000 iğ kapasitesi ile 50 ton/gün penye iplik üretimi, renkli ve ham karı şımlar olarak gerçekleştirilmektedir.
Melanj Compact Ring İplik Üretim Hattı
Rieter marka iplik makinelerine sahip tesiste Ne 4/1 ile Ne 100/1 numara aralığında 20 ton/gün penye iplik üretimi, renkli ve ham karışımlar olarak gerçekleştirilmektedir.
Katlama ve Büküm Üretim Hattı
Tesisimizde Ne 8/2 ile Ne 80/2 numara aralığında 6 ton/gün bükümlü iplik üretimi, renkli ve ham karışımlar olarak gerçekleştirilmektedir.
Vortex İplik Üretim Hattı
Muratec marka vortex iplik makinelerine sahip tesiste Ne 16/1 ile Ne 60/1 numara aralığında 3,5 ton/gün vortex iplik üretimi gerçekleştirilmektedir.
Vortex iplik üretimi viskon, polyester, modal, tencel ve karışımları şeklinde yapılabilmektedir.
Örgü
Elastan standart donanımlı 100 adet Pilotelli , Mayer , Monarch , Terrot , Pai Lung yuvarlak örme makinaları ile günlük 45 ton/gün ham kumaş imalatı yapılmaktadır. Üretimin tamamı kalite kontrolden geçtikten sonra ilave işlemleri yapılmak üzere boya ve baskı tesislerine günlük sevk edilir.
Diskontüni Boya Üretim Hattı
Thies ve MCS marka HT boyama makinelerine sahip tesiste 20 Kg ile 1400 Kg aralığında 30 ton / gün kapasite ile doğal ve sentetik tüm lifler, karışımları olarak boyama üretimi gerçekleştirilmektedir. Tesiste orgateks tabanlı veri sistem takibi ile kontrolün gerçekleştirildiği donanımların yardımıyla üretimler yapılmaktadır.
Boya ve Baskı Tesisi
1992 yılında kumaş, iplik, elyaf boyama ve terbiye tesisini kurmuştur. 2006 yılında THIES ve MCS HT yeni nesil boyama sistemleri ile yenilikçi ve gelişmeleri takip ederek makine parkurunu yenilemiştir.
Doğal ve sentetik tüm lifleri, karışımlarını boyayabilme kabiliyeti ile sektörün önde gelen markaları tarafından tercih edilen bir üretim merkezi haline gelmiştir. kimyasal ve Boya otomasyonu ile kimyasallara temas edilmeden boyama işlemleri yapılıyor.
Kontüni ve Merserize Boya Üretim Hattı
PB boyama kontüni kasar, sıcak merserize ve gaze makinelerine sahip tesiste 10 ton/gün boyama üretimi gerçekleştirilmektedir.
Elyaf ve Bobin Boya Üre tim Hattı
Elyaf ve iplik boya makinelerine sahip tesiste 10 ton /gün iplik boya, 7 ton/gün elyaf boya üretimi gerçekleştirilmektedir. Elyaf boya üretimi ile me lanj iplik üretimi için renkli elyaf boyaması ger çekleştirilmektedir.
Rotasyon Baskı Üretim Hattı
Rotasyon baskı makineleri ile tesislerimizde 15 ton/gün olarak baskı üretimi gerçekleştirilmektedir. Rotasyon lazer şablon makinesi storch , kendi kalıplarımızı yaratıp, bünyemizdeki lazer şablon ile kumaşa uyguluyoruz.
Dijital Baskı Üretim Hattı
Dijital baskı makineleri ile 12.000 m/gün üretim gerçekleştirilmektedir. Kendi desenlerimizi yaratıyoruz, renk ve desen çalışma, dijital ve rotasyona uyarlama